Veelgestelde vragen

DE MEEST GESTELDE VRAGEN OVER FUNXADDS

Commerciële partijen hebben bij NPO FunX alleen de mogelijkheid om te adverteren op de radio. Online adverteren is sinds januari 2021 alleen mogelijk voor niet-commerciële partijen met een niet-commerciële boodschap”

FUNX zal geen aanvragen voor zendtijd en/of radiocommercials en/of internetreclame accepteren voor alcohol- en tabaksproducten, erotisch getinte campagnes en medische behandelingen.

Vanaf €1000 is het mogelijk om een lokale campagne in te kopen. Echter verschilt dit van de wensen die je hebt. Vul daarom de rekentool in
om een op maat gemaakt advies te ontvangen van één van onze accountmanagers.

Het is mogelijk om jouw radiospot te laten produceren door ons. Dit kan al vanaf €350, neem contact met ons op voor meer informatie.

Hier tref je de benodigde aanleverspecificaties.

Wil jij dat jouw muziek gedraaid wordt op FunX? Dan kan jij jouw demo in sturen via www.funx.nl/demo. Dit is echter geen garantie op air play. Wel kan je jouw muziek onder de aandacht brengen bij de doelgroep van FunX d.m.v. een radioreclame. Meer info? Neem dan contact met ons op.

Persberichten kunnen gestuurd worden naar Redactie@funx.nl  

GEBRUIK VAN INFORMATIE

FunX Adds streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat FunX ADDS niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. FunX ADDS aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website. Op basis van het verzenden en ontvangen van informatie via de website of via de e-mail kan niet zonder meer een relatie tussen FunX ADDS en de gebruiker van de website ontstaan

HYPERLINKS

Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. FunX ADDS heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. FunX ADDS aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

INTELLECTUELE EIGENDOMSRECHTEN

Alle publicaties en uitingen van FunX ADDS zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijk en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar worden gemaakt, zonder dat FunX ADDS daar vooraf schriftelijke toestemming voor heeft gegeven.